Bijeljina: +387 55  201 126
Janja: +387 55 544 252
+387 66 713 726

Proba

ODABERI KATEGORIJU

PRETRAŽI PUTOVANJE

Zemlja
Tip prevoza

Turistička agencija Semberija Turist Vam nudi vrhunsku i profesionalnu uslugu kada je u pitanju rezervacija i prodaja avio karataza sve svjetske destinacije. Zahvaljujući IATI kompaniji sa kojom sarađujemo u mogućnosti smo da Vam u najkraćem mogućem roku pronađemo najjeftinije i najpovoljnije avio karte za mnoge destinacije u svijetu.

IATI je sistem koji pretražuje i povlači avio karte iz svih postojećih rezervacionih sistema i avio kompanija (Amadeus, Galileo, Condor, Turkish Airlines, AtlasJet, Sky, Corendon, SunExpress, BoraJet itd).

Osoblje naše agencije osposobljeno je da isprati bilo koji zahtjev u svakom trenutku, kako za svako pojedinačno, tako i za bilo koje grupno putovanje.
Preko naše agencije možete takođe po najpovoljnijim cijena kupiti i avio karte za mnoge destinacije na Bliskom istoku (Istanbul, Ankara, Antalya, Alanya, Izmir, Bodrum, Beirut, Tel Aviv, Dubai, Baku, Bishkek, Teheran i mnoge druge destinacije).

Zahvaljujući saradnji sa niskobudžetnim avio kompanijama kod nas možete možete kupiti i avio karte za mnoge evropske destinacije, i to po najnižim cijenama niskobudžetnih aviokompanija Wizz Air, Pegasus itd.

ZADOVOLJNI PUTNICI
 
28
BROJ AUTOBUSA
825
BROJ PUTNIKA
 
6224
BROJ PRENOĆIŠTA
1255
BROJ PUTOVANJA
 
NAŠI PARTNERI
Turisticka Agencija Semberija Transport © 2018