20. May 2024.
Semberija Transport

Auto škola

Auto škola Semberija Transport

Saznaj više

Turistička agencija

Prodaja turističkih aranžmana i avio karata.

Saznaj više

Iznajmljivanje reklamnog prostora

Reklamiraj se po najpovoljnijim cijenama.

Saznaj više

Dijagnostika

Vršimo uslugu dijagnosticiranja svih tipova vozila.

Saznaj više

POŠALJI NAM SVOJE PITANJE

Pošalji pitanje tako što ćeš popuniti sva ponuđena polja.
Naš info centar će ti odgovoriti u najkraćem roku.Društvena odgovornost

POŠALJI NAM SVOJE PITANJE

Pitaj nas, naš info centar će ti rado i
brzo odgovoriti, klikni ovde.

 

" Semberija transport " A.D. svoju korporativnu, društvenu odgovornost doživljava kao poslovnu obavezu pomaganja pojedincima, udruženjima, ustanovama itd. 

Poboljšanju kvaliteta života zajednice u kojoj poslujemo doprinosimo na razne načine, preko direktnog pomaganja socijalno ugroženim kategorijama stanovništva i ljudima sa specijalnim potrebama do brojnih sponzorskih i donatorskih aktivnosti koje su od značaja za razvoj lokalne zajednice i društva u cijelini.

 

20.08.2015.

" Semberija transport  " A.D. je članovima udruženja za pomoć licima sa Autizmom " Drugačiji svijet " dodijelila 22 besplatne godišnje karte za prevoz i tako još jednom pokazala društvenu odgovornost i humanost na dijelu.

04.04.2015.

Besplatan prevoz učenika osnovne škole " Vuk Karadžić " iz Bijeljine na košarkaško takmičenje u muškoj i ženskoj konkurenciji koje se održalo u Zvorniku.

01.02.2015.

" Semberija transport " A.D. u saradnji sa udruženjem BH studenata i akademskih radnika u Evropi " STUDIRAJeu ", poklanja besplatnu povratnu kartu na relaciji Austrija - BiH - Austrija za studenta koji osvoji najviše bodova na konkursu koji se objavljuje svakog mjeseca. O svim detaljima konkursa možete saznati na sajtu www.studiraj.eu

01.01.2015.

Dodijelili smo besplatne godišnje karte za prevoz članovima međuopštinske organizacije slepih, članovima udruženja gluvih i nagluvih regije Bijeljina, članovima udruženja " NADA " Bijeljina i dr.

 

Pohvale i žalbe
Anketa zadovoljstva putnika