20. May 2024.
Semberija Transport

Auto škola

Auto škola Semberija Transport

Saznaj više

Turistička agencija

Prodaja turističkih aranžmana i avio karata.

Saznaj više

Iznajmljivanje reklamnog prostora

Reklamiraj se po najpovoljnijim cijenama.

Saznaj više

Dijagnostika

Vršimo uslugu dijagnosticiranja svih tipova vozila.

Saznaj više

POŠALJI NAM SVOJE PITANJE

Pošalji pitanje tako što ćeš popuniti sva ponuđena polja.
Naš info centar će ti odgovoriti u najkraćem roku.Dijagnostika

POŠALJI NAM SVOJE PITANJE

Pitaj nas, naš info centar će ti rado i
brzo odgovoriti, klikni ovde.

Pružamo usluge dijagnosticiranja, očitavanja, parametrizaciju, kalibraciju kao i otklanjanje grešaka kod svih vidova menadžmenta motornih vozila u koja ubrajamo autobuse, kamione, dostavna vozila, prikolice i poluprikolice, radne mašine kao i specifične vrste dizelskih agregata, a sve to pomoću uređaja TEXA-renomiranog italijanskog proizvođača.

Takođe omogućavamo kompletan uvid u problem bilo koje vrste i bilo kojeg sistema na kontrolisanom vozilu, a to znači da se može raditi pojedinačno svaki menadžment na vozilu, što su pojedinačno gledano odvojeni jedan od drugog: motor, mjenjač, ubrizgavanje dizela, ovjes, instrumenti, kontrolna tabla, ABS, ASR, EBS, pojedinačni servisi, brzi servisi (količina pređenih kilometara, zamjena ulja i uljnih filtera, promjena zupčastih remenja, pumpa za gorivo i ostalo).

Radimo parametrizaciju određenih elemenata koji se zahtjevaju, kalibracija senzora, nivoa jastuka, grijanje, kontrola rada klima uređaja (kompresor, tj. klima sistema) kao i još mnogo drugih stvari, a sve to računarski vođeno za svakog klijenta posebno uz maksimalno povjerljivo čuvanje podataka i efikasnost u poslu.

 

Pohvale i žalbe
Anketa zadovoljstva putnika